slika baner 7f.png
User Rating:  / 0
PoorBest 

7 разлога због којих се не би требали тетовирати

1. Трајна је. То је први и најубедљивији разлог зашто не би требало да се тетовирате.

2. Боли. Наношење тетоваже је веома болно. Болеће вас док је наносите, а исто тако ће вас болети и ако решите да је уклоните или преправите. Зашто се уопште упуштати у сав тај напор ако ћете касније зажалити?

3. Не можете бити потпуно сигурни да је безбедно! Никада не можете бити 100 посто сигурни да су тату салон и инструменти комплетно стерилни и сигурни. У најгорем случају можете добити ХИВ или хепатитис.

4. Поступак уклањања је скуп. Уклањање тетоваже може бити веома дуг и скуп поступак, нарочито уколико вам је тетоважа велика, пуна детаља и на видљивом месту.

5. Већина послодаваца не воли тетоваже. Постоје тренуци када о вама суде, не на основу посла који обављате већ по броју и врсти тетоважа које имате на телу. Уколико се одлучите да будете део пословног света, можда би било боље да се не тетовирате, или пак да вам тетоважа буде на не тако видном месту.

6. Не схватају вас озбиљно. Иако тетоваже и људске способности нису ни у каквој вези, људи се често питају да ли особу која има тетоваже треба схватити озбиљно и указати јој поверење.

7. Тетоваже старе и шире се заједно са вашом кожом! Издвајамо за вас топ тетоваже које никада не би сте требали да урадите!

ИМЕ ВАШЕ ВОЉЕНЕ ОСОБЕ
Украшавање властитог тела именом вољене особе врло је непромишљен потез, нарочито ако је веза тек у почетку.

ВЛАСТИТО ИМЕ
Тотално је бизарно истетовирати властито име. Ако сте већ склони томе да заборављате овакве информације, држите се макар друштва особа које вас добро познају и које су спремне да вам у тим приликама помогну.

ТЕТОВАЖА – No regrets
Неоригинална и потпуно клише тетоважа. Тетоважа која треба да поручи другима да ни за чим не жалите, може управо то да постане, предмет вашег жаљења.

ТЕТОВАЖЕ КОЈЕ СУ У ТРЕНДУ
Ништа што је тренутно у моди, дуго не траје, па дајте себи времена пре него што истетовирате натпис због ког ћете се покајати.

ПОРТРЕТИ ЧЛАНОВА ПОРОДИЦЕ
Ако већ желите да одате на овај начин почаст својим члановима породице, добро разлислите о место где ћете истетовирати њихове ликове.

ТЕТВИРАЊЕ ОЧНЕ ЈАБУЧИЦЕ
Чињеница је да је ово изузетно болан процес. Такође, могли бисте да ризикујете повреду ока или рожњаче, због глупости која ће вас пратити цео живот.

ЈАПАНСКИ И КИНЕСКИ СИМБОЛИ
“Сем ако вас није подигла и васпитала кинеска или јапанска породица, заиста нема смисла да истетовирате симболе ових народа. Никада нећете видети јапанца или кинеза да се унаоколо шетка са речима на српском истетовираним на свијим леђима.”

СУЗЕ
Ако сте неког убили или планирате да глумите кловна у циркусу, немате разлога да истетовирате сузе. Познато је да затвореници окорелих затвора тетовирају сузе.

Да ли сте се некада запитали због чега су чланови банди и картела најчешће истетовирани од главе до пете? Разлог постоји и можда ће вас изненадити. За неке чланове банде тетоваже су можда само ствар поноса, али за шефове картела, тетоваже од главе до пете начин су да вежу чланове банде за себе. Већ на први поглед јасно је којој банди припадају они који их носе. Самим тим прелазак у неку другу банду или картел готово је немогућ због великог, а често и крвавог ривалитета.

Ово су само неки од разлога о којима би сте требали добро да размислити пре него сто се упустите у ову авантуру.

.

 
 

Водич кроз свакодневицу категорије

.

 
 

 

 

 

 Водич кроз свакодневицу

Како одабрати факултет