slika baner 7f.png
User Rating:  / 0
PoorBest 

Млади аутори

Ја сам Kатарина Иванишевић и имам 18 година. Ученица сам четвртог разреда филолошког смера Шабачке гимназије. Своје слободно време испуњавам уметношћу, било да се ради о писању песама и прича, сликању, цртању, глуми или плесу, све ме подједнако чини срећном. Главни циљ за будућност ми је да упишем књижевност у Београду са надом да ћу једнога дана пренети своју љубав према уметности млађим генерацијама.


Завршио сам средњу Медицинску школу “Др Андра Јовановић’’, смер зубни техничар. Сада сам студент прве године Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију у Београду, смер дефоктологија, модул, превенција и третман поремећаја понашања. Велику љубав гајим према глуми. Даскама које живот значе посвећујем највише слободног времена, као и неким организацијама које помажу деци којој је потребна додатна помоћ у образовању. Тежим ка томе да постанем изврстан дефектолог, предавач који ће позориште користити као једну од метода рехабилитације.

Ух, замало да заборавим. Ја сам Никола Ђукић и рођен сам 14. фебруара 1997. године у Шапцу.


Душан Томић је рођен 15. августа 1990. године у Београду. Завршио је основну и средњу школу у Земуну. Дипломирао је на Факултету за пословне студије на Мегатренд универзитету у Београду. У слободно време бави се писањем и аутор је странице на Фејсбуку “Писма”.


Марко Рибић је рођен 05.09.1994. у Шапцу. Основно, средње и високо образовање стекао у родном граду. Члан НДА ,,Весело мајмунче" од 2004. године, хонорарни сарадник Шабачког позоришта од новембра 2016. године. На позоришним фестивалима у Београду, Убу, Белој Паланци освојио награде, како за глумачка, тако и за редитељка остварења. У Библиотеци шабачкој дугогодишњи драги сарадник.

.

 
 

.

 
 
 
 
 
 
 

.